dimecres, 14 de gener del 2015

L'alcalde rep els alumnes de 5è perquè li presenten la seva cooperativa 20from5

Avui 14 de gener de 2015, a 2/4 de 12 del migdia, els alumnes de 5è de Primària del Col·legi Sant Josep de Navàs han presentat el seu projecte d’emprenedoria a l’Ajuntament en una trobada amb l’alcalde Jaume Casals i la Regidora de Promoció Econòmica l’Hortènsia Font.

Els alumnes treballen en un projecte de creació d’una cooperativa on elaboraran productes artesanals fets a mà. Seguint les pautes de les mestres que hi ha estat presents, la Fina Vendrell i la Núria Subirana, els vint alumnes que formen la cooperativa han anat explicant tot el procés de constitució i tallers que han fet fins ara. L’Alcalde i la Regidora hi han participat molt activament fent preguntes sobre el desenvolupament del projecte i també donant algunes pautes i consells.

Segons han explicat els nens i nenes, en aquests moments es troben en la fase de presentació de diversos prototips. Durant les festes de Nadal, cada nen ha pensat i elaborat un o dos prototips diferents amb la finalitat de decidir entre tots quins seran els productes més adients per fabricar i anar a vendre al mercat setmanal dels dissabtes de Navàs.

L’Alcalde i la Regidora els han mostrat tot el seu suport, oferint la seva ajuda en tot allò que creguin convenient i animant-los a continuar treballant i aprenent d’aquest projecte.

Aprofitant la visita a l’Ajuntament, els alumnes han entrat al registre de l’OAC una instància adjuntant-hi una còpia dels estatuts i l’acte de constitució de la cooperativa per tal de donar-se d’alta i sol·licitar el seu CIF. Una vegada acabada la visita, la tècnica de Promoció Econòmica, Mireia Chavarria, els ha lliurat el seu número de CIF per tal que puguin iniciar la seva activitat empresarial.
L’Ajuntament ha obsequiat a cada nen amb un llapis USB perquè puguin guardar tots els documents, fotos i vídeos del seu projecte de cooperativa.

Si voleu tenir més detalls de tot el que hem fet i estar més ben informats, podeu visitar el nostre blog que hem creat:

A visit to the mayor on PhotoPeach

1 comentari:

  1. MOLTES FELICITATS A PROFESSORS I ALUMNES DE CINQUÈ!!!
    Aprofiteu l'oportunitat que us ofereix aquest projecte i recordeu que quan sigueu adults tindreu un gran record d'aquests moments i aquesta experiència.

    M. Àngels Pedrals

    ResponElimina