dimarts, 31 de maig de 2016

GUILLEM CABRA, GUANYADOR DEL XII CERTAMEN NACIONAL DE LECTURA EN VEU ALTA

El Guillem Cabra, alumne de 4t de primària ha estat el guanyador, dins la categoria de “Grumets Vermells”, del XII Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta, organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana.
Aquest certamen és una de les apostes més fermes que aquesta entitat organitza per tal de crear eines, camins i escenaris per la cultura catalana. Adreçat a alumnes de tot Catalunya, amb 773 centres inscrits enguany i 65.000 alumnes participants, i després de passar les diferents fases del certamen, aquest dimarts ha tingut lloc al Teatre Nacional de Catalunya la gran final. Presentat per Joan Dausà i amb un jurat de luxe, tots els finalistes han emocionat a tot el teatre amb les seves lectures; Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya, assistent també a l’acte,  ha destacat la importància del certamen com a foment de la cultura del país. Ha dirigit també unes paraules de reivindicació a favor de la tasca que desenvolupen tots els mestres i ha recordat que tots els finalistes ja eren guanyadors, perquè participar ja és guanyar.

L’escola ha estat premiada amb 500 € per la compra de llibres i el Guillem ha estat obsequiat amb una tauleta. Cal dir que tots els finalistes han tingut també una petita tauleta i una samarreta de record.  
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada