dimecres, 26 de setembre de 2018

ENVÀS TE'N VAS DEL @santjosepnavas

Amb la campanya "Envàs te'n vas del @santjosepnavas" volem fer el gran pas d'eliminar aquest tipus de residu derivats dels esmorzars. Amb el doble objectiu que els nostres alumnes facin esmorzars saludables i per altra banda eliminar aquest tipus de residu.

En la societat actual, cada vegada més, es produeixen  grans quantitats de deixalles. Aquests residus són, en molts casos, difícils i costosos de tractar i suposen un perjudici per al medi ambient.
Aprendre a produir els mínims residus possibles és un dels reptes que tenim més a l’abast els ciutadans i ciutadanes per contribuir a la millora d’un món millor.  
El Col.legi Sant Josep som Escola Verda des de l’any 2008 i sempre anem avançant en el camí de la sostenibilitat amb la col·laboració i la responsabilitat de tots.
Es tracta d’acostumar-nos a pensar com, en la nostra vida quotidiana, podem contribuir a generar les mínimes deixalles possibles i a aprofitar al màxim els recursos que tenim.
Des de l’escola tenim l’objectiu de generar 0% residu plàstic en els esmorzars, fent que els residus que es generin siguin només orgànics.
Ja fa molt temps que, un cop a la setmana,  els nens i nenes per grups, van a tirar els residus orgànics dels esmorzars al compostador que tenim a l’escola i fan el seguiment durant tot l’any. A final de curs, el compost que se’n fa, reverteix al mateix jardí de l’escola.

Ajudeu-nos doncs a fer possible!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada