divendres, 17 de maig del 2019

Premi Europeu pel projecte “ EWWR Sustainable Art Alphabet” en la X edició de la European Week of Waste Reduction

El Col·legi Sant Josep ha estat guardonat amb un premi europeu pel projecte "EWWR Sustainable Art Alphabet" en la X edició de la European Week of Waste Reduction.
L’acció forma part del projecte eTwinning “We Are Art” on sis escoles de França, Itàlia, Grècia, Finlàndia, Països Baixos i Catalunya en formen part.
EWWR Sustainable Art Alphabet és un alfabet interactiu fet amb lletres artístiques i missatges relacionats amb la sostenibilitat i la reducció de residus.
El principal objectiu del projecte és englobar l’art, la sostenibilitat, la capacitat comunicativa i la tecnologia per tal d’escampar el missatge arreu d’Europa.
La European Week of Waste Reduction organitza cada any la cerimònia de premis i reconeix les accions més rellevants relacionades amb la prevenció i reducció de residus que tenen lloc durant l’any a Europa. Enguany es van presentar unes 14.400 accions a tot Europa.
La cerimònia ha estat inaugurada per membres de la Comissió Europea, el Comitè Europeu de les Regions i la CEO de “zero waste” a Escòcia.
Dos dels sis premis han estat per Catalunya:
- Special European Prize: Col.legi Sant Josep, Navàs
- Public administrations: Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada