dissabte, 8 de desembre de 2018

Primer premi europeu eTwinning per un projecte del Col.legi Sant Josep de Navàs

El col.legi Sant Josep de Navàs ha estat guardonat amb el primer premi europeu eTwinning Award for European Year of Cultural Heritage categoria 6-12 pel projecte “Monumental Europe” .
La cerimònia de premis ha tingut lloc a Viena els dies 6 i 7 de desembre 2018 en motiu de la clausura de l’any europeu del patrimoni cultural. L’event ha estat organitzat per la conselleria federal d’Austria amb el suport de la Comissió Europea.
El projecte en el qual hi han participat cinc països : França, Itàlia, Grècia, Polònia i Catalunya, ha permès als alumnes descobrir monuments europeus, reforçar el valor de la riquesa del patrimoni cultural  quant a tradicions , llengües, paisatges i monuments. La cooperació , treball en equip i comunicació (en anglès) entre els països participants ha estat fonamental  per aconseguir els reptes del projecte. L’ús de les eines TIC ha permès treballar cooperativament i i fer visible els productes finals de les múltiples tasques realitzades: maquetes dels monuments, ME calendar 2018, logo i himne del projecte, concurs local sobre els monuments i països, ME travelling mascot i el seu diari, danses típiques de cada país, souvenirs, fulletons informatius en sis llengües de cadascun dels monuments: Sagrada Família, Acròpolis Atenes, Torre Eifel, Complex of Barumini Sardenya i Royal Palace de Polònia.
Entusiasme, aprentatge interdisciplinari, cooperació internacional i patrimoni cultural europeu resumirien els trets principals de “Monumental Europe”


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada